У Рогатині п’яний водій спричинив потрійну ДТП (Відео, фото)

12.07.2022 12:45   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Новини Прикарпаття: ДТП у Рогатині трапилася в центрі міста 2 липня.  Правоохоронці встановили, що аварія сталася між чотирма автівками: Audi, Ford, Mitsubishi та Skoda. 

Водій не впорався з керуванням і вчинив зіткнення з автомобілями. Прикарпатські поліцейські притягнули до відповідальності водія за ДТП у Рогатині – склали на нього два адміністративні протоколи, пише Репортер.

У  Рогатині 27- річний водій Audi не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припарковану Skoda. Потім допустив зіткнення з автівками Mitsubishi та Ford, які рухались назустріч.

У результаті аварії троє людей, які були в автомобілях, отримали легкі тілесні ушкодження. Їм 30, 27 та 20 років. Їх доставили до лікарні, а невдовзі відпустили додому.

Ось що пише у соцмережі потерпілий Михайло Балаж.

Друзі, вчора у нас з дружиною врізався п’яний водій. Нам дуже пощастило, всі залишились живі. Це сталося в м.Рогатин Івано-Франківської області. «Герой» Галяс Назарій Ігорович 06.09.1995рн. подивіться на нього на другому відео, – пише Михайло.
Чоловік повідомив, що порушник відмовився проходити тест на місці, відмовився їхати в лікарню та відмовився підписувати протокол ДТП.

Окрім нас він врізався ще в одну машину та зачепив третю. Поліція його просто відпустила, зумовлюючи тим, що він не задав нікому тяжких тілесних ушкоджень!Батько водія одразу поїхав з усіма потерпілими до лікарні, жінці з Mitsubishi накладали шви на руку та відмовилися надати заключення через те, що цей батько вже там почав «рішати».За весь час, поки ми там стояли, до мене й інших потерпілих підходили багато місцевих і казали, що це вже не вперше, коли цьому водію сходить з рук кермування в нетверезому стані, його неодноразово відкуповували, – скаржиться потерпілий.

Пройти тест на вміст алкоголю в крові водій відмовився. Тож поліцейські склали одразу два адміністративні протоколи за ДТП у Рогатині. Перший –  за ст. 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Другий – за 130 ч.1 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів) КУпАП.

null

null
 
 
null
null
Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, уникати різкого гальмування, маневрування і в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews