На війні загинув депутат Ланчинської селищної ради

05.07.2022 08:05   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Сумні новини Прикарпаття. Війна забрала життя мешканця селища Ланчин, учасника АТО/ООС, депутата селищної ради, працівника апарату селищної ради – Романа Кузьмина з позивним “Оператор”.

Чоловіку було 35 років. В квітні місяці пішов добровольцем у свою 80 -ту бригаду. 3 липня героїчно загинув в Луганській області, пише Ратуша.

У військовослужбовця залишилися двоє дітей двох та чотирьох років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, друзям усім хто знав Захисника. Прикро і боляче, що такі сильні, мужні Герої гинуть у самому розквіті сил.

Довідково: Народився 21 серпня 1986 року в селищі Ланчин, Надвірнянського району Івано-Франківської області. Закінчив Ланчинську ЗОШ 1-3 ступенів у 2002 році, в цьому ж році поступив у Чернівецьке ПТУ-14 на спеціальність “Помічник машиніста тепловоза”. В 2015 році був мобілізований та проходив службу в лавах 80 бригади до кінця 2016 року, пройшов разом з десантниками гарячі точки на Луганщині, зокрема Станиці Луганській, Кримському. В 2017 році одружився. Дружина Надія, виховують двох малолітніх дітей, сина та дочку. Член ВО”Свобода” з 2017 року. Двічі депутат Ланчинської селищної ради. Працював інспектором ВОС Ланчинської селищної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews