Троє людей травмувались в ДТП на Івано-Франківщині: поліція з’ясовує обставини

09.06.2022 15:25   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Аварія сталася посеред білого дня в Брошнів-Осадській територіальній громаді.  Відбулось зіткнення два автомобілів, де  троє людей отримали численні травми. Всі обставини зіткнення  з’ясовують слідчі в розпочатому кримінальному провадженні.  

7 червня, близько 11 години надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну  пригоду, яка трапилась в населеному пункті  Брошнів-Осада.  Прибувши на місце події поліцейські встановили, що 57-річний водій Volkswagen Golf,  не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з учбовим автомобілем ВАЗ. За кермом легковика була 19-річна дівчина. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, водійку та двох пасажирів ВАЗу госпіталізували до лікарні. Правоохоронці перевірили керманича Volkswagen Golf на стан алкогольного сп’яніння, результат - тверезий. 

Слідчими за фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські Івано-Франківщини закликають громадян неухильно дотримуватися правил дорожнього руху. Будьте відповідальним водієм та пішоходом! Це збереже Ваше життя!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews