Поліцейські Івано-Франківщини оперативно розшукали 17-річного прикарпатця

25.05.2022 21:16   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

У результаті кропітких пошуків, як повідомили працівники поліції , швидко розшукали безвісти зниклого неповнолітнього мешканця Верховинщини. З хлопцем все добре, наразі з ним та його батьками спілкуються правоохоронці - такі новини Прикарпаття сьогодні. 

23 травня ввечері на спецлінію «102» звернувся 40 – річний мешканець села Біла Річка, що на Верховинщині. Чоловік просив допомогти поліцейських у розшуку його неповнолітнього 17-річного сина. Заявник розповів про те, що 21 травня хлопець пішов з дому повідомивши, що залишиться гостювати в друга в Чернівецькій області. Наступного дня неповнолітній зателефонував до батьків та сказав, що повертається додому, однак до вечора він не повернувся і зв’язок з ним обірвався. Спочатку рідні шукали дитину самотужки, а потім звернулися за допомогою до поліції.

Відразу після повідомлення працівники прикарпатської поліції почали проводити оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення його місцеперебування. На пошуки неповнолітнього був залучений весь особовий склад поліції. Орієнтування на дитину було передано усім патрулям.

Активні пошуки поліцейських швидко дали позитивний результат. Менш ніж за годину поліцейські офіцери поліції розшукали хлопчика в селі Черемошна, Білоберізької територіальної громади. З дитиною все добре, його життю та здоров’ю загрози нема.

Хлопець пояснив поліцейським, що декілька днів перебував у приятеля на Буковині, а мобільний телефон розрядився, тому й не зміг повідомити рідних. Ювенальні поліцейські наразі спілкуються з батьками неповнолітнього, щоб не допустити в майбутньому подібних випадків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews