На війні загинули ще двоє військових з Львівщини

23.05.2022 19:09   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Віктор Паньків. Родом з Калуша. Спецпризначенець, боєць АТО. У червні 2014 року потрапив під мінометний обстріл і був поранений. Віктор мав ряд нагород за віддану службу. На війні був з перших днів, зі своїм спецпідрозділом. Йому було 36. Загинув вчора 22 травня, пише ПІК з посиланням на Калуську міську раду.

Сергій Ісаєнко. Калушанин, 1975 року народження. В 2014-2015 роках був учасником антитерористичної операції на сході України. Був поранений. Життя захисника України обірвалося 21 травня.

“Калуську громаду сколихнуло горе – ми знову через цю кляту війну втратили наших бійців, наших Героїв – молодих патріотів України. До цього не можна звикнути й змиритися. Цього не можна цілковито усвідомити. Цього не можна ніколи і нізащо пробачити. Світла пам’ять назавжди залишиться про кожного з Вас. Висловлюємо щирі слова співчуття родинам і близьким полеглих бійців – захисників України”, – йдеться у повідомленні.

Чин похорону Ісаєнка Сергія Сергійовича розпочнеться завтра об 11:00 год від будинку панахид Собору Святих Землі Української ПЦУ (пр.Л.Українки,21).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews