У центрі Франківська водій Porsche в’їхав у Maserati

23.05.2022 11:41   Джерело: kurs.if.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Вчора увечері на вулиці Грушевського, 3, біля кінотеатру “Люм’єр”, 41-річний водій “Porsche Cayenne” в’їхав у автомобіль “Maserati”, яким керував 26-річний водій.

Як повідомили КУРСу у патрульній поліції Івано-Франківщини, в результаті ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень із матеріальними збитками.

Під час складання адмінматеріалів у водія “Porsche” виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці за допомогою газоаналізатора “Драгер” та від огляду у медичному закладі водій відмовився.

 

Патрульні склали на водія “Porsche” два протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та за ст. 124  КУпАП (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Автомобіль “Porsche Cayenne” евакуйовано.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs.if.ua