«Царство Небесне приготоване для тебе, сину», – на похороні воїна з Яремчанщини (Фото)

04.05.2022 15:25   Джерело: ПІК
Опубліковано : Франківський Новинар

Прикарпатські новини сьогодні сумні. 3 травня 2022 року Преосвященний владика Василій Івасюк звершив Чин похорону Юрія Остап’юка у с. Микуличин.

DSC 9359 scaled

MyCollages 2022 04 26T083444.790 scaled 1

«Царство Небесне приготоване для тебе сину, бо ти поклав своє життя за Україну» - про сміливість і мужність воїна розповів Преосвященний Владика Василій на похороні.

DSC 9360 scaled

І знову сльози, смуток, біль та відчай – обірвалося життя ще одного найкращого, наймужнішого, найвідданішого Героя України, повідомляє пресслужба Коломийської єпархії, пише ПІК.

DSC 9702 scaled

Преосвященному владиці Василію співслужили: протопресвітер Яремчанського протопресвітеріату о. Богдан Скірчук, о. Григорій Чиборак, чисельне духовенство Яремчанського протопресвітеріату.

Провести мужнього Героя, який пожертвував своїм життям заради миру та щастя кожного із нас, прийшли його односельчани, побратими, військовослужбовці, найближчі та найрідніші люди.

DSC 9695 scaled

Звертаючись до вірних, владика Василій зазначив:

«Наш дорогий Герой понад усе любив свій рідний край, Україну, маму, сім’ю, побратимів. Тому при найменшій загрозі своїй Батьківщині ринувся у нерівний бій з окупантами, в якому віддав своє життя. І знову до нашого села прийшла друга сумна звістка – загинув герой України Юрій Остап’юк. Це другий наш земляк й односельчанин”.

Владика висловив щирі співчуття мамі, дружині, дітям, рідним і побратимам та близьким воїна.

DSC 9587 scaled

DSC 9666 scaled


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПІК