Коломийські лісівники передали на потреби воїнів позашляховик

01.05.2022 20:55   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

ДП «Коломийський лісгосп» Івано-Франківського обласного управління та мисливського господарства передало позашляховик для воїнів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Про це повідомляє Ратуша з посиланням на Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Дякуємо колективу Коломийського лісгоспу, особливо директору Василю Синітовичу, за патріотизм та підтримку наших захисників! Хочемо відмітити, що переданий Nissan Patrol у відмінному технічному стані, за що окрема подяка Вже найближчим часом наші волонтери доставлять автомобіль воїнам-едельвейсам, – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, лісівники Франківщини активно допомагають Збройним силам України. На потреби армії працівники держлісгоспів передали понад 30 автомобілів підвищеної прохідності, 18 тонн гуманітарної допомоги, паливо, лісо- та пиломатеріали, дрова паливні та ін.

Державні лісогосподарські підприємства Івано-Франківського ОУЛМГ допомагають вимушеним переселенцям з поселенням. У садибах лісництв розміщено понад 400 тимчасово переміщених осіб, яких забезпечено санітарно-побутовими зручностями та харчуванням


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews