На Прикарпатті шукають волонтерів для розбирання завалів у звільнених від армії РФ містах та селах

01.05.2022 12:30   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Франківський Новинар

Прикарпатців закликають доєднатися до команди волонтерів для розбирання завалів на звільнених від російських окупантів територіях. Про це повідомляють на Facebook-сторінці громадської організації "Гірський рятувальний центр".

У квітні рятувальники допомагали місцевій громаді в Ірпені, прибираючи територію та розбираючи завали. З травня учасники організації анонсували регулярні поїздки для допомоги людям в інших областях.

"Розпочинаємо організацію регулярних поїздок команд волонтерів на звільнені українські території для допомоги місцевим громадам (розбирання завалів, дрібні ремонтні роботи, прибирання). Витрати, пов'язані з доїздом, харчуванням, необхідними інструментами, засобами особистої гігієни та безпеки, забезпечуються в межах проєкту", — йдеться у дописі.

Наступний виїзд запланований з 4 до 9 травня. Охочих стати волонтерами просять заповнити анкету, опісля рятувальники повідомлять подробиці кожної поїздки.

Учасники організації "Гірський рятувальний центр" формуватимуть команди від шести до дев'яти добровольців. З ними працюватимуть від трьох до шести рятувальників, які мають відповідний досвід, навички та вміння.

Поїздки організовуються у межах проєкту "Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства", що впроваджується Isar Ednannia за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне