Мешканець Краматорська виготовляє в Коломиї оригінальні ножі

30.04.2022 09:25   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну Олексій переїхав з Краматорська до Коломиї та відновив тут свій бізнес.

Про це на ссвоїй Facebook-сторінці розповів міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише Ратуша.

Сім’я Олексія – двічі переселенці. У 2014 році війна прийшла в їхнє рідне місто Макіївка. Звідти вони переїхали до Краматорська.

Олексій поставив собі за мету – розвивати бізнес тільки в рідній Україні та для українського ринку. Чоловік виготовляє ножі. У Краматорську в нього було успішне підприємство, де працювало 16 людей. Навіть були ювеліри, які доводили ножі до ідеального стану.

 
 
Товари з авторської майстерні R.A. знані по всій Україні, в Коломиї та Івано-Франківську їх можна було купити ще з 2012 року. Аналоги таких виробів важко знайти.
 

Зараз авторська майстерня R.A. – це сімейний бізнес, де працює Олексій, його дружина, мама та батько. Допомагають знайомі з Херсона, Маріуполя та міста Дружківка, що на Донеччині.

Чоловік розповідає: як тільки вони переїхали, то відчули велику підтримку від коломиян. І тепер планують залишитися в Коломиї.

Знайти товари від авторської майстерні R.A. можна на сайті: https://menstoys.net.ua. Є можливість купити як готовий ніж, так і сформувати індивідуальне замовлення. Також підприємство надає послуги із нагострення ножів та лазерного гравіювання на металі, дереві та навіть склі.

Радий, що Коломия стає домом для підприємств з різних куточків держави. Адже це вагомий внесок у перемогу країни, – написав очільник міста.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews