Рятувальники вшанували пам’ять старшого лейтенанта, який загинув під час гасіння пожежі рятуючи громадян

21.04.2022 18:48   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Сьогодні, 21квітня, у десяті роковини трагедії, Прикарпатські вогнеборці вшанували світлу пам’ять старшого лейтенанта служби цивільного захисту Шевчука Ігоря Дмитровича начальника караулу СДПЧ-1 м. Івано-Франківськ, який трагічно загинув при виконанні службових обов’язків, рятуючи життя громадян під час гасіння пожежі.

Сумну новину повідомили на сайті Голос – Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

На фасаді Головного управління отець Ярослав Рохман відслужив поминальну панахиду за упокій душі Ігоря та всіх рятувальників, які загинули при виконанні службових обов’язків.

”Згадаймо молитвою, добрим словом Шевчука Ігора Дмитровича — Героя-рятувальника та всіх хто боровся і віддав життя за долю України і наше майбутнє. Впевнений, Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними… ” – зазначив отець Ярослав.

Після поминальної панахиди рятувальники поклали квіти до меморіальної дошки на честь Ігоря Шевчука по вулиці Героїв-пожежних та відвідали його могилу у селі Чернятин на Городенківщині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews