До 5000 гривень: франківські пенсіонери зможуть отримати разові виплати

Найстарших мешканців Івано-Франківська з днем народження вітатимуть грошовими подарунками.

09.04.2022 12:28   Джерело: gsminfo.com.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Міська влада міста Івано-Франківськ вирішила в складний воєнний час підтримати пенсіонерів. Місцевим мешканцям «золотого віку» знову виплачуватимуть грошову допомого до дня народження.

Така програма соціальної допомоги вже існувала раніше. Про її відновлення на своїй сторінці у Facebook повідомив мер міста Руслан Марцінків.

Виплати Франківські пенсіонери будуть отримувати на кожен день народження. Сума допомоги залежатиме від віку стареньких. Громадяни старші за 70 років отримуватимуть 500 грн. Пенсіонери у віці від 90 років – по 1 тис грн. З 95-го дня народження сума подарунку зросте до 3 тис грн. А довгожителі віком від 100 років отримуватимуть щороку аж по 5 тис. грн.

Оформити фінансову допомогу можна у міському Центрі надання адміністративних послуг. Для цього пенсіонера попросять написати спеціальну заяву.

Варто зауважити, що отримати кошти зможуть не лише майбутні іменинники, а всі пенсіонери відповідного віку, які відсвяткували свій день народження з 24 лютого. Такі громадяни також можуть звернутися до ЦНАПу для оформлення грошової виплати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gsminfo.com.ua