У Калуші не стало відомого освітянина

08.04.2022 12:35   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Відійшов у вічність голова Калуської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олег Андрусів.

Усе своє життя Олег Михайлович вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Він був не лише хорошим вчителем, а й досвідченим керівником: упродовж 2002-2007 років очолював колектив Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Згодом — працював в управлінні освіти Калуської міської ради, інформують "Вікна".

Упродовж останніх років Олега Андрусіва обирали головою Калуської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Олег Михайлович виховав не одне покоління учнів. Вміло навчав їх мудрості життя, відповідальності. Він був енергійною людиною, великим працелюбом, люблячим чоловіком, батьком, щирим і доброзичливим другом для своїх учнів та колег. Завжди з посмішкою на вустах навчав любити життя й свою рідну землю, пригадує колега Іванна Пітулей.

Тяжкої, непоправної втрати зазнали рідні, близькі друзі, колеги, учні, батьки…

Пішла з життя Людина з великої літери, Людина чуйна, добра, хороша. Олега Михайловича любили й поважали колеги, батьки, учні за чуйне й добре серце, за батьківську теплоту й розуміння, за те, що він завжди підтримував ініціативу, заохочував творчість, помічав і схвалював найменшу іскринку нового.

Усе своє життя Олег Миколайович жив з гадкою про тих, кому віддавав знання. Усі його пам'ятали й завжди дякували за науку. У кожному учневі Олег Михайлович залишив частку свого серця.

"Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо підтримки Олега Михайловича, не почуємо його жартів та не скористаємося його мудрою порадою", — ідеться у співчутті.

Світла пам'ять про Олега Михайловича завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, вихованців і назавжди залишиться у наших серцях.

Висловлюємо співчуття з приводу передчасної смерті Олега Андрусіва, розділяємо скорботу і біль рідних.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews