У Калуші майже місяць працює соціальна їдальня

07.04.2022 09:35   Джерело: Ратуша
Опубліковано : Франківський Новинар

8 березня у Калуській громаді запрацювала соціальна їдальня. Кількість відвідувачів щодня зростає, діти до 18 років харчуються безкоштовно.

Про це повідомив міський голова Андрій Найда, пише Ратуша.

Щодня кількість внутрішньо переміщених осіб, які приходять пообідати, збільшується. Так, у перший день, 8 березня обідало лише 60 чолові, а вже 25 березня – 368. Діти до 18 років продовжують харчуватися безоплатно. Щоденно – більше 100 осіб.Смачно, корисно та доступно, ще й чудова нагода поспілкуватися про плани на майбутнє, – йдеться в дописі.

На кухні працює 8 кухарів у дві зміни. Щодня вони готують не менше 10 страв.

На базі Калуського ліцею №6 благодійна організація “Іскра” (Бельгія) організувала безкоштовне харчування для дітей з сімей зі складними життєвими обставинами із закладів загальної середньої освіти Калуської громади. З понеділка по п’ятницю гарячою та доброю їжею (на кухні працюють справжні професіонали своєї справи) смакують більше 150 осіб. З собою додому дітки беруть булочку чи круасан. Кілька сімей вже отримали продуктові набори, – додав посадовець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ратуша