В Івано-Франківській області на дорогах загального користування введено обмеження руху

25.02.2022 10:00   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

До уваги мешканців Івано-Франківщини та гостей області.

Пише Голос – Інфо з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

В зв’язку із запровадженням воєнного стану на всій території України Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області повідомляє про встановлення блок-постів на дорогах, які перетинають межі між сусідніми з Івано-Франківщиною областями – Закарпатською, Львівською, Тернопільською та Чернівецькою.

Просимо зберігати спокій, не панікувати, вірити лише офіційним новинам із ресурсів МОУ, ЗСУ, МНС, Офісу Президента України.

Тим, хто перебуває у дорозі – бути готовими до перевірки документів. За можливості – залишайтеся вдома, тримайте напоготові зібрані індивідуальні тривожні набори: документи, гроші, продукти харчування тривалого зберігання, натільну білизну, засоби гігієни, столові набори посуду, рушник, ліхтарик та запасні елементи живлення, аптечку першої допомоги, блокнот, ручку.

 Дорожня інфраструктура працює в штатному режимі, про будь які зміни оперативно інформуватимемо усіма доступними засобами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews