Поліцейські розшукали зниклу 16-річну мешканку Івано-Франківська

13.02.2022 10:10   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Майже добу правоохоронці розшукували безвісти зниклу неповнолітню мешканку обласного центру. З дівчиною все гаразд, її здоров’ю нічого не загрожує. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці її зникнення.

9 лютого близько опівночі до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення від 50-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів про те, що його донька вранці пішла на навчання та не повернулася, інформують "Вікна" з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області

Відразу після повідомлення про зникнення дівчини працівники прикарпатської поліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення її місцезнаходження.

До пошуків залучили поліцейських ювенальної превенції, карного розшуку, патрульних поліцейських, був орієнтований увесь особовий склад місцевої поліції.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукати дитину: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями й перехожими.

10 лютого близько 21-ї години правоохоронцям вдалось розшукати дівчину, яка перебувала на одній із вулиць обласного центру. З нею все гаразд. На цей час з нею спілкуються працівники ювенальної поліції, встановлюють обставини чому дівчина втекла та проводять превентивну роботу, щоб не допустити надалі таких випадків.

Працівники поліції висловлюють вдячність небайдужим громадянам та усім місцевим ЗМІ, які допомогли у пошуках неповнолітньої.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews