На Прикарпатті поліція затримала двох грабіжників, які обікрали перехожих

08.02.2022 10:23   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

За 5 і 6 лютого у вечірню пору двоє невідомих пограбували двох чоловіків у Надвірній, нанісши тілесні ушкодження. Зловмисники забрали мобільні телефони та гроші, а у подальшому втекли у невідомому напрямку. Потерпілі звернулися в поліцію і до медичного закладу, інформують "Вікна" з посиланням на сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів, детально опитали потерпілих, встановили наявність відеокамер. На підставі зібраних доказів поліцейські, 7 лютого, зупинили на одній із вулиць двох осіб, що підпадали під орієнтування. Йдеться про 25-річного і 19-річного мешканців Надвірнянського району, один із чоловіків раніше судимий за вчинення майнових злочинів і в січні 2022 року вийшов із місць позбавлення волі. 

 

Поліцейські затримали фігурантів в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі вилучено у зловмисників під час проведення поверхневої перевірки. 

За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews