Чоловік Марійки Бурмаки помер після пожежі на Прикарпатті

31.01.2022 20:15   Джерело: Правий берег
Опубліковано : Франківський Новинар
У Верховинській лікарні на Прикарпатті 26 січня помер 58-річний житель села Ільці Дмитро Небесійчук, який зазнав опіків 70% тіла на пожежі. За словами родичів Дмитра Небесійчука, лікарі давали мало шансів, що він виживе.
 
Адвокат Дмитро Небесійчук – колишній чоловік співачки Марії Бурмаки та батько її єдиної доньки.
 
“Не стало Ярининого батька, мого колишнього чоловіка, Дмитра Небесійчука. Двічі ми одружувались, двічі розходились. Ніхто не знає, як правильно було. Був людиною тяжкою, справжнім гуцулом. Але він дуже багато зробив хорошого. Дуже багатьом людям. Вічна пам’ять. Зустрінемось вже, Дмитрику, на набесах. Нехай душа твоя спочиває”, – розповіла Бурмака у Facebook.

Причину смерті Небесійчука назвав його друг, депутат Микола Княжицький.

“Сьогодні Дмитра не стало. Трагічно загинув під час пожежі у рідних Ільцях на Верховинщині. Дмитро любив життя, музику, рідну Гуцульщину. Він був чудовим юристом, заснував одну з перших у Києві приватних юридичних фірм, – написав він у у Facebook . – Востаннє ми бачилися на Різдво. Зайди, посидимо, побалакаємо, кликав Дмитро. Ой, та ще встигнемо,- я як завжди спішив. Вічная пам‘ять тобі, Дмитре. Співчуття близьким…”

Марія Бурмака та Дмитро Небесійчук одружилися у 1993 році, через два роки у них народилася дочка Ярина. Коли дівчинці було 5 років, співачка пішла від чоловіка через численні конфлікти.

“Ми розлучилися вперше, коли Ярині було 5 років. Це була така ситуація, коли я хотіла вийти з дому вночі, в чому була, забравши дитину. Зараз є жінки, які переживають моменти фізичного чи морального насильства. Це породжує страх і ти почуваєшся розгубленою, ти не знаєш, куди тобі бігти”, – говорила Бурмака в інтерв’ю “ЖВЛ”.

В надії зберегти сім’ю Марія поверталася до чоловіка, але незабаром шлюб розпався остаточно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий берег