На Прикарпатті автівка наїхала на 19-річного студента

02.01.2022 20:50   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

24-річний водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, вчинив наїзд на пішохода, який перебував на проїжджій частині дороги, інформують "Вікна" з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений "швидкою" до обласної клінічної лікарні.

Постраждалим виявився студент третього курсу коледжу готельно-ресторанного бізнесу з Івано-Франківська, 2002 року народження.

Також 1 січня о 18.58 у селі Угринів Івано-Франківського району водій, керуючи автомобілем Peugeot 3008 на французькій реєстрації, наїхав на 63-річну пішоходку, яка переходила проїжджу частину дороги. Жінку також госпіталізували до обласної клінічної лікарні.

Цього ж дня о 20.56 у селищі Делятині Надвірнянського району 51-річний водій із Івано-Франківська на Lexus lX 470 наїхав на пішохода, 1998 року народження, жителя села Добротів, який переходив проїжджу частину дороги у межах пішохідного переходу. Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews