Франківські депутати вимагають не ратифікувати Стамбульську Конвенцію

26.11.2021 16:29   Джерело: ПІК
Опубліковано : Франківський Новинар

Зокрема, депутати просять Верховну Раду захистити та підтримати традиційні сімейні цінності в Україні.

У цьому рішенні депутати вимагають не ратифікувати Конвенцію Ради Європи «Про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами» (Стамбульську Конвенцію). У рішенні міститься прохання не допустити впровадження «гендерної ідеології» у національне законодавство.

Повний текст звернення – ТУТ.

Нагадаємо, що понад 80 місцевих рад звернулися до Верховної Ради, Президента та Кабінету Міністрів із проханням захистити інститут сім’ї в Україні. Обласні, районні, міські, селищні депутати з усієї країни вимагають:

- зберегти статтю 51 Конституції України, у якій зафіксовано, що шлюб – це союз чоловіка та жінки;

- вилучити ідеологічні терміни «сексуальна орієнтація» і «гендерна ідентичність» з українського законодавства та унеможливити їхню появу у майбутньому;

- не допустити ухвалення закону «Про цивільне партнерство», адже це відкриває шлях до так званих «одностатевих шлюбів»;

- виключити з усіх підзаконних актів норми, які ставлять за мету подолання так званих «гендерних стереотипів», адже це зазіхає на природу і біологічну стать;

- ухвалити закон «Про заборону пропаганди гомосексуалізму» для створення безпечного інформаційного середовища для дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПІК