Види нерухомості в Коломиї

22.11.2021 13:36   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Купівля житла — вигідна інвестиція за всіх часів. Надалі ви можете використовувати його для особистих цілей, наприклад безпосередньо для проживання, або здавати в оренду, перепродати за вищий цінник. Саме тому найвигіднішим вкладенням завжди вважалася нерухомість Коломия пропонує безліч варіантів: є вторинне житло, будинки, квартири, землі, комерція.

Яку нерухомість можна придбати? 

Ринок нерухомості не стоїть на місці та постійно пропонує вигідні умови для інвестицій. Найбільшою популярністю користується майно з наступних категорій:

  • квартири — є як від забудовника, так і від продавця з правом власності, покупка можлива в будь-якій частині Коломиї;
  • будинок — прекрасне рішення для тих, хто любить свободу та природу, запропоновані ділянки різної площі та з різними зручностями;
  • земля — ​​закон дозволяє придбати її для особистого чи комерційного використання;
  • комерційна нерухомість — будівлі, не призначені для проживання, але придатні для ведення бізнесу;
  • гараж — у різних частинах Коломиї можна придбати місце для стоянки автомобіля.

 

Пропозицій багато, тому ви без проблем зможете знайти вторинне чи первинне житло, з посередником чи без нього. 

На що звернути увагу під час перегляду оголошень? 

Продаж та купівля власності — складний процес, що вимагає відповідальності та перевірки кожного етапу, щоб звести до мінімуму можливі ризики. Ви можете самостійно переглядати пропозиції на сервісі OLX, але надалі краще скласти доручення приватному нотаріусу, який проведе угоду згідно із законодавчими нормами. 

Так, професіонал візьме на себе відповідальність перевірки документів, укладання договору, ознайомлення з актом приймання-передачі, якщо це первинне житло. Особливо потрібна допомога фахівця, якщо плануєте брати нерухомість на виплат, у кредит чи іпотеку із заставою. Ретельна підготовка всіх перевірочних та ознайомлювальних етапів є ключем до успішної угоди без неприємних сюрпризів після підписання паперів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews