У Буковелі посилили карантин: що треба знати туристам

05.11.2021 21:10   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

На Івано-Франківщині в зв'язку зі спалахом коронавірусної хвороби посилили режим карантину. Тепер любителі відпочинку в горах, можуть потрапити  у місцеві гірськолижні комплекси, зокрема, у знаменитий Буковель, маючи  коронавірусні сертифікати чи інші необхідні документи.

 

Про це інформує місцева комісія ТЕБ та НС цього відпочинкового регіону, яка прийняла необхідне рішення.

Перелік  документів, які мають пред’явити приїжджі у відпочинкових закладах  наступні: це – ковідний сертифікат про вакцинацію, або відповідний тест на ковід із зазначеним негативним результатом. Він має бути зроблений  не більше, аніж за 72 години до заїзду на територію регіону.  

Також  у відпочивальників має бути із собою довідка про одужання від ковіду, що має підтвердження державного порталу електронних послуг  "Дія".

Комісія зобов’язала розмістити інформацію про обов’язкові обмеження і прийняті заходи, що відповідають "червоному" рівню епідемічної небезпеки на всіх сайтах цього регіону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews