На Франківщині від ножового поранення у груди загинув ветеран АТО

12.10.2021 09:10   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

На Івано-Франківщині біля одного із місцевих закладів торгівлі між двома чоловіками виник раптовий словесний конфлікт. В результаті інциденту чоловік вдарив ножем у груди ветерана АТО та втік.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Відомо, що товариш потерпілого викликав медиків та поліцію. На місце негайно прибув наряд поліції, який виявив потерпілого з тілесними ушкодженнями та відразу ж доправив його до лікарні.

Чоловік від отриманих травм помер у лікарні", - розповіли у поліції.

Поліцейські оперативно встановили особу кривдника та затримали його в процесуальному порядку. За скоєне 41-річному місцевому мешканцю загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

"Хірурги проводили операцію, робили все для того, аби врятувати Василя. Запустили серце, бо його привезли у стані клінічної смерті. Вчора на апараті штучної вентиляції легенів він був стабільно важкий, були надії, що все буде добре, але в неділю о 03:00 він помер", - сказав голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews