На Прикарпатті засудили психа за погрози Зеленському

07.10.2021 20:30   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Уродженець Житомира отримав три роки позбавлення волі за замах на президента Володимира Зеленського. Так вирішив суд в Івано-Франківську. 

Івано-Франківський міський суд засудив уродженця Житомира до трьох років та одного місяця позбавлення волі через загрозу вибуху та "подвійний замах" на президента України. Про це йдеться у вироку в Єдиному реєстрі судових рішень.

Громадянин двічі повідомляв про замах на Зеленського. У перший раз, у липні минулого року після неправдивого повідомлення про мінування він отримав 2 роки тюремного ув'язнення з випробувальним терміном в 1 рік. Вдруге він повідомив про підготовку до нападу на Зеленського вже в кінці 2020 року. В суді підозрюваний заявив, що таким чином намагався звернути увагу правоохоронців на охорону глави держави. Чоловіка, який, як стало відомо, вживає психоактивні речовини, через які страждає розладами психіки, визнали винним та призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Також суд вирішив частково приєднати невідбуту частину покарання терміном один місяць. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews