На Франківщині судитимуть підрядника технагляду, який привласнив собі бюджетні кошти

15.09.2021 14:27   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

За процесуального керівництва Івано-Франківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо місцевого підприємця та інженера технічного нагляду за фактом заволодіння чужим майном за попередньою змовою групою осіб та службового підроблення.

Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Нагадаємо: за даними слідства, підприємець під час будівництва сміттєвих площадок в селах територіальної громади Івано-Франківського району, вступивши у попередню змову з інженером технічного нагляду, вніс до офіційних документів недостовірні відомості про обсяги виконаних робіт. Внаслідок цього на його банківський рахунок безпідставно перераховано бюджетні кошти в сумі понад 117 тис. грн.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт розглядатиме по суті суд.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews