Стартував конкурс «Золотий фліпчарт»

14.09.2021 17:09   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» запускає ІІ конкурс активістів «Золотий фліпчарт», який допоможе відзначити найкращих у сфері громадської діяльності. У конкурсі можуть взяти участь представники громадського сектору з шести областей заходу України – Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської областей. 

Ознайомитися з вимогами конкурсу та подати свою заявку можна за цим посиланням. Обрання переможців відбудеться шляхом голосування на сайті проєкту та оцінці експертної комісії конкурсу.

Конкурс проводиться у шести номінаціях:

  • Проєкт року – проєкт, який реалізований громадською організацією чи активістом для своєї громади.
  • Активіст та Активістка року – лідери, які найбільше долучились до розвитку своєї громади.
  • Ідея року, яку не вдалось реалізувати – цікава ідея, яка так і залишилась ідеєю і, можливо, колись настане час для її реалізації.
  • Молодіжна рада року – молодіжна рада, яка об’єднала навколо себе активну та вмотивовану молодь задля розвитку громади.
  • Громадська організація року – організація, яка, можливо й не робила величезних знакових проєктів, але своєю щоденною роботою змінює громаду на краще.

У залежності від номінації подаватися на конкурс можуть члени громадських організацій, представники ініціативних груп та громадські активісти.

Як податись на конкурс?

  • Уважно перечитати на сайті усі номінації та обрати ту, яка найбільше вам підходить.
  • Перейти на відповідну номінацію та зареєструватися. Після цього ви матимете можливість заповнити заявку для участі в конкурсі. Частина відповідей на запитання буде доступна для загального ознайомлення, частина – лише для експертного оцінювання. У спеціальній формі будуть зазначенні питання, на які знизу необхідно дати відповіді.
  • Уважно заповнити та перечитати усі пункти, які потребують заповнення. Після надсилання ви не зможете вносити корективи.
  • Пройти технічний відбір.
  • Після оприлюднення усіх номінантів та початку голосування агітувати за свою номінацію.

Прийом конкурсних триватиме до 28 вересня 2021 року включно. Технічний відбір заявок на предмет відповідності конкурсу – з 29.09 до 30.09.2021 року.

Онлайн голосування та оцінювання експертами заявок проходитиме з 01.10 до 17.10.2021 року. Офіційне нагородження переможців відбудеться 29 жовтня 2021 року у місті Тернополі.

Партнери конкурсу: Тернопільська міська рада, Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, Музичний фестиваль “Файне місто”, Телеканал «Тернопіль 1, інформаційне агентство «UAMedia Group», рекламне агентство «MARIK.UA»

Конкурс проводить ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews