В Яремче перекинувся рейсовий автобус з 20 пасажирами

10.08.2021 11:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

В Яремче на центральній дорозі перекинувся рейсовий автобус «Івано-Франківськ- Буковель» в салоні якого перебувало майже 20 пасажирів. Одного із пасажирів доставили до лікарні, він отримав легкі тілесні ушкодження. Про аварію у вівторок, 10 серпня, повідомила прес-служба Івано-Франківської поліції.

У повідомленні поліції йдеться, що о 8:03 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на центральній дорозі в Яремче.

«Попередньо встановлено, що водій Skoda, 1984 року народження, не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з пасажирським автобусом сполученням «Івано-Франківськ- Буковель». У результаті автобус перекинувся на бік», - зазначає прес-служба поліції.

В салоні автобуса перебувало близько 20 людей. Одного із пасажирів з легкими тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Водіїв перевірили на стан алкогольного сп’яніння, вони тверезі. Водієві, який спричинив ДТП загрожує штраф у розмірі 850 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews