Прикарпатець відсудив у міськради понад 110 тисяч гривень

26.07.2021 21:12   Джерело: blitz.if.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив позов прикарпатця до Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради в особі міського голови.

Суд прийняв рішення стягнути 110 700 грн на користь позивача, як середній заробіток за час затримки майже на 15 місяців у поновленні його на роботі за судовим рішенням.

«Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради не виконав постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 4 жовтня 2017 та не поновив позивача на посаді. Невиконання судових рішень тягне за собою відповідальність, встановлену законом, в тому числі матеріальну відповідальність перед незаконно звільненим працівником», - йдеться у висновках судового рішення.

Рішення суду може бути оскаржене в апеляційному порядку. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: blitz.if.ua