Нові чоловічі футболки

24.06.2021 18:16   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Футболка - незамінна річ будь-якого літнього гардеробу. У шафі кожного хлопця і чоловіка можна знайти від 3-5 штук до декількох десятків футболок різного виду. Простота дизайну, невисока вартість і зручність - три головні чинники, які вплинули на особливу популярність даного типу одягу. Великим вибором новинок різної цінової категорії має популярний інтернет-магазин одягу Bolf.

null

Чоловічі футболки - еталон універсальності і неповторності

Значимість сучасних футболок сильно зросла. Їх незамінність під час літнього періоду, практичність і універсальність, власне, і стали тим, що закохала або навіть змусило закохати в себе споживачів.

Футболки можна використовувати в якості, як основного предмета одягу, так і в ролі доповнює.

Крім того, інтуїтивно зрозумілий і простий дизайн більшості футболок дозволяє вже в розумі уявити, як та чи інша річ буде виглядати в поєднанні з нею.

Завдяки футболок люди можуть зробити свій гардероб куди різноманітніше без використання величезних витрат. Купуючи 3-4 нових футболки, ви вже закриваєте половину тижня абсолютно різними образами і це за умови, що ви будете їх поєднувати тільки з однією парою шорт або штанів. А тепер порахуйте самі, як сильно збільшується ваш вибір look'ов, якщо ви використовуєте не одну, а дві і більше пар шорт / брюк.

Види чоловічих футболок

Сьогодні ми маємо три провідних виду чоловічих футболок:

Традиційні моделі з круглим і V-подібним вирізом;

футболки з довгим рукавом (лонгслів);

футболки в стилі поло.

 

Кожна з них має свої особливості, плюси, мінуси та умови сполучуваності з іншими речами.

Традиційні футболки - то, що ми бачимо на вулицях найчастіше: короткий рукав довжиною до середини біцепса, круглий або трикутний виріз, вільний або приталений силует.

Лонгсліви - все те ж саме, що і вище, але вже з рукавом, що закриває чверть ваших кистей.

Футболки поло - класична модель, яка використовується абсолютно у всіх стилях: спортивних, ділових і повсякденних. Головна їхня особливість - застібається комір.

Правила вибору чоловічих футболок

Не забуваємо про те, що кожна річ вимагає особливого правила вибору або сполучуваності.

Для хлопців і чоловіків стрункого або спортивної статури як таких обмежень немає.

А ось худорлявим людям краще утриматися від трикутного або величезного круглого вирізу - вони візуально роблять ваші плечі вже. Погодьтеся - ефект так собі ... Це ж правило застосовується і до лонгсліви.

А ось моделі поло в цьому плані не такі примхливі, тому підходять практично будь-якої фігури. Головне - вибрати правильний розмір.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews