Види популярних чоловічих футболок

24.06.2021 17:41   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Щоб літній сезон для вас не здавався каторгою, слід до нього ґрунтовно підготуватися. І починати бажано з своєї шафи. Якщо в ньому відсутні футболки або їх кількість не відповідає очікуванню, тоді вам необхідно відвідати популярний магазин одягу Bolf, в якому ви знайдете новинки цього сезону за дуже привабливими цінами.

null

Значення чоловічої футболки

Чоловіча футболка - річ, яка не має аналогів. Просто-напросто немає більш підходящого предмета гардероба на літній сезон, ніж футболка. Крім її унікальності величезної уваги заслуговує і її практичність.

Більшість речей тим чи іншим способом прив'язані до певного сезону, чого не скажеш про футболках. У прохолодну пору року футболки використовуються для багатошаровості або утеплення образу. У більш жарку пору вона вже виконує функцію самостійної речі.

Простота і інтуїтивність дизайну дозволяють підбирати футболки навіть, що не приміряючи. Це особливо важливо для тих, хто звик робити покупки в мережі Інтернет.

Крім усього перерахованого вище, не можна не відзначити те, яким чином кількість футболок у вашій шафі позначається на всіх образах. Для цього використовуємо просту математику початкової школи. Припустимо, що у вас є 3-4 футболки і дві пари шортів. Комбінуючи кожну річ один з одним, на виході ми отримуємо приблизно 6-8 різних аутфітов, які ви просто-напросто можете використовувати по днях тижня. За допомогою футболок найпростіше зробити свій гардероб різноманітніше і креативніше.

Види чоловічих футболок

Сьогодні виділяють два основних, які панують виду футболок:

  • класичні з круглим і трикутним вирізом;
  • футболки в стилі поло.

Класичні моделі - футболки прямого або приталеного фасону і рукавами до середини біцепса. Як ми вже писали вище, вони можуть бути з круглим і V-подібним вирізом.

Футболки в стилі поло - еталон універсальності. Річ, яка поєднала в собі класичну футболку і сорочку. Для неї характерна щільна тканина, приталений фасон і комір-стійка, що застібається на 3-4 гудзики.

З чим носити чоловічі футболки

Якщо мова заходить про універсальність футболок, то тут їм немає рівних. Вони поєднуються практично з усіма видами повсякденних брюк. А якщо у вас вже виникло питання, щодо класичних моделей, то для них дизайнери вже заготовили футболки поло, які можуть бути використані в ділових образах.

Крім цього футболки відмінно поєднуються з розстебнутими джинсовими і фланелевими сорочками.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews