Деталі трагедії: У річні на Івано-Франківщині загинув 12-річний хлопчик

14.06.2021 09:05   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

На Івано-Франківщині близько 20 години 12 червня, троє неповнолітніх хлопців катались на велосипедах та вирішили поїхати до річки "Черемош". Один із них наблизився до берега та послизнувся на камінні, внаслідок чого впав у гірську річку, повідомляє пресслужба поліції у Івано-Франківській області.

На місці зникнення дитини працювали слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські, експерт-криміналіст, рятувальники та небайдужі громадяни. На пошуки 12-річного хлопчика відправили 4 робочі групи. Рятувальники оглянули місцевість, берегову лінію та русло річки Черемош. 

Дитину шукали цілу ніч, однак через стрімку течію річки хлопчика не вдалось врятувати. Вже зранку, 13 червня, рятувальники підняли на берег річки тіло дитини та передали його поліцейським.

Під час огляду утопленого слідів насильницької смерті не виявили. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи, - повідомили у поліції.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагічної загибелі неповнолітнього хлопця. Крім того, правоохоронці відкрили справу за статтею про умисне вбивство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews