На Прикарпатті 12-річний хлопчик впав у гірську річку: пошуки дитини тривають

13.06.2021 09:05   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

12 червня о 20:50 поступило повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик (попередньо 12 років), повідомляє ПІК.

“Зі слів очевидців встановлено, що на річці Черемош перебувало троє дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за  течією“, – йдеться у повідомленні Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальниками спільно з працівниками поліції та місцевим населенням виставлено два спостережливі пости на «Вижницькому мості» та в районі АЗС с. Тюдів.

Проводиться огляд місцевості та берегової лінії річки Черемош. Додатково від ГУ ДСНС в Чернівецькій області для виставлення постів залучається ДПРЧ-4 м. Вижниця (2 чол.), Оголошено «Збір-аварія» рятувальникам ПРВ Вижниця.

Рівень води в річці в середньому 1 м., місцями до 2 м., швидка течія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews