На Івано-Франківщині «підприємці» незаконно видобували нафту

08.06.2021 21:06   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Слідчі передали до суду кримінальне провадження за матеріалами Служби безпеки України щодо учасників організованої групи. Зловмисники обвинувачуються в незаконному видобуванні нафти та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом.

Досудове розслідування встановило, що службові особи кількох товариств без передбачених законом дозволів та без сплати відповідних зборів організували незаконний видобуток нафти й конденсату зі свердловини державного фонду в Івано-Франківській області.

Видобуту сировину підприємці незаконно продавали на нафтопереробний завод. Ділки за документами оформляли оборудку під виглядом законних господарських операцій, чим фактично здійснювали легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом.

Розслідування у справі проводили слідчі ГУ ДФС в Івано-Франківській області. Процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews