У День Незалежності у Франківську відбудеться чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв «Army MMA 3»

07.06.2021 15:03   Джерело: Суспільне
Опубліковано : Франківський Новинар

У 30-ту річницю Незалежності України у Палаці Потоцьких Івано-Франківська відбудеться чемпіонат зі змішаних бойових мистецтв "Army MMA 3" серед військовослужбовців, учасників російсько-української війни та кадетів військово-спортивних ліцеїв ЗСУ, пише Суспільне Карпати.

Про це повідомляють на однойменній сторінці у Facebook.

"Такий захід в Івано-Франківську проходитиме вже втретє. На чемпіонат завітають бійці з усіх куточків України. На глядачів чекає 12 поєдинків за Кубок "Бій вечора". Це перший відбір на гран-прі за титул чемпіона пояса "ARMY MMA", де будуть виступати військовослужбовці Збройних сил України", — йдеться у дописі.

На чемпіонаті військові битимуться три раунди по три хвилини. Оцінюватимуть змагання професійні сертифіковані судді Української Федерації змішаних бойових мистецтв UFMMA.

Перед поєдинками спортсмени пройдуть етап зважування, їх поділять на пари за ваговою категорією.

"У запланованого заходу благородна мета, яка пропагує реабілітацію та психо-емоційне відновлення учасників російсько-української війни на Донбасі", — ARMY MMA.

Для участі у чемпіонаті можна зареєструватися за посиланням, а також у Telegram за номером телефону: 095 470 56 24.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Суспільне