На Говерлі шукають чоловіка, який не хоче спілкуватись з рятувальниками

06.06.2021 12:04   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Вчора, 5 червня, рятувальників повідомили про чоловіка, що заблукав на горі Говерла у Карпатах, якого досі не знайшли, пише WestNews.

Близько 12.03 до Яремчанських рятувальників від працівників поліції поступило повідомлення проте, що в районі г. Говерла заблукав 62-річний житель м. Коломия. Зв’язок з заблукалим є по мобільному телефону. О 12.15 рятувальники  з смт. Ворохта, пост Заросляк, вийшли для проведення пошукових робіт.

О 12.16 рятувальники зв’язались мобільним телефоном з заблукалим і він повідомив приблизне місце знаходження в районі г. Говерла на синьому маршруті. Після цього заблукалий вимкнув мобільний телефон на зв’язок не виходив. Рятувальники провели обстеження синього маршруту сходження на г. Говерла, території в районі водоспаду Говерлянський, зеленого маршрут сходження на г. Говерла й заблукалого не знайшли.

О 18.45. заблукалий знову вийшов на зв’язок, проте з рятувальниками спілкуватись відмовився. Станом на 20.30 05.06.2021 р. місце перебування гр., не встановлено, пошуково-рятувальні роботи призупинено та були продовжені о 09.00 06.06.2021 р.

Рятувальниками проводять збір інформації про заблукалого від туристів, які сходять з г. Говерли на спортивну базу “Зароляк”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews