На Прикарпатті чоловік вкрав вантажівку лісодеревини

За кермом перебував 35-річний мешканець Верховинщини.

30.05.2021 11:23   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу, 12 травня,  на території Ворохтянської територіальної громади правоохоронець виявив вантажний автомобіль «УРАЛ» з лісодеревиною.

Читайте також

На Прикарпатті затримали жінку, яка перебувала в міжнародному розшуку
На Прикарпатті молодик пограбував церкву
На Прикарпатті затримали групу серійних квартирних злодіїв

Про це повідомляє поліція області, пише - Голос-Інфо.

Спілкуючись з кермувальником, поліцейський з’ясував, що у нього відсутні необхідні документи на перевезення вантажу. На місце події дільничний викликав слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

Правооохронці здійснили огляд транспортного засобу та вантажу, зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що деревину чоловік викрав з території Ворохтянського лісового господарства та прямував на Верховинщину.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводитьс слідство.

Поліція Івано-Франківщини надалі реагуватиме на всі повідомлення за подібними фактами щодо притягнення до відповідальності причетних осіб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо