У Снятині розшукують зниклого безвісти 82-річного дідуся

19.05.2021 12:52   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Відділенням поліції № 1 (м. Снятин) Коломийського районного відділу поліції розшукується Лукашевич Василь Михайлович, 1939 року народження, мешканець Снятина.

Читайте також

Поїхав кататись на велосипеді і зник: на Прикарпатті розшукують 11-річного хлопця
На Прикарпатті затримали жінку, яка перебувала в міжнародному розшуку
Зниклу 17-річну мешканку Івано-Франківська поліцейські розшукали на Луганщині

15 травня чоловік пішов з дому та на теперішній час його місцезнаходження невідоме. Про зникнення прикарпатця із заявою до поліції звернулась його дружина, інформує пресслужба обласної поліції, пише - Бліц-Інфо.

Прикмети розшукуваного: зріст близько ріст 175 см., волосся сиве коротке, блакитні очі, середньої тілобудови.

Чоловік був одягнутий у спортивні штани темно-синього кольору, джинсову куртку, чорні шкіряні туфлі та чорний шкіряний кашкет. Особовий склад місцевої поліції залучений до розшуку зниклого прикарпатця.

Поліцейським допомагають місцева громада та родичі чоловіка. Правоохоронці разом з небайдужими місцевими жителями перевіряють водойми, лісові масиви, поля та проводять подворовий обхід.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з позначкою «безвісти зниклий» Кримінального кодексу України. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку зниклого чоловіка, прохання телефонувати на цілодобову лінію служби «102».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо