Прикарпатка, яка намагалася проголосувати за своїх родичів, заплатить 1700 гривень штрафу

31.03.2021 09:28   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно, 24 березня, у Коломиї відбувся суд над жінкою, яка на виборах 25 жовтня минулого року намагалася проголосувати за трьох людей.

Читайте також

Вибори на 87 окрузі: Одразу двоє кандидатів оголосили себе переможцями

Як йдеться у рішенні суду, 25 жовтня минулого року в день проведення виборів депутатів Печеніжинської селищної ради Коломийського району, виборів селищного голови, депутатів Коломийської районної ради, депутатів Івано-Франківської обласної ради, близько 18 години обвинувачена прибула до виборчої дільниці в будинку культури смт. Печеніжин, пише - Місто ІФ.

Після отримання 4 виборчих бюлетенів на своє ім’я, вона взяла у членів виборчої комісії 12 виборчих бюлетенів від імені трьох осіб, своїх родичів. 

Читайте також

Василь Вірастюк може піти на довибори в Раду від «Слуги народу» – ЗМІ

Опісля жінка проголосувала за себе, після чого намагалася опустити виборчі бюлетені до виборчої урни за трьох інших людей, однак її зупинили.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала повністю, щиро розкаялась та просила суворо її не карати.

Суд визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого статтею 158-1 ч. 1 КК України та призначив їй покарання 1700  гривень штрафу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ