Шевченко і Вірастюк заявили про перемогу на довиборах на Івано-Франківщині

29.03.2021 13:27   Джерело: НВ
Опубліковано : Патрік Скеля

Колишній директор курорту Буковель Олександр Шевченко та спортсмен Василь Вірастюк заявили, що перемагають на довиборах до Верховної Ради в окрузі № 87 в Івано-Франківській області, пише - НВ.

Читайте також

Український фільм з прикарпатцем Вірастюком зібрав 4 млн грн за перший вікенд прокату (Відео)

«Результати паралельного підрахунку голосів говорять, що на виборах по 87 виборчому округу ви віддали перемогу Олександру Шевченку», — йдеться в заяві кандидата від партії За майбутнє Шевченка.

Німецькі касети Gillette за рекордно низькою ціною!

Шурупокрyт Makita з набором інструментів за однією ціною!

Яскрава спідня білизна зі знижками до -50%!

Шевченко повідомив, що за підрахунком 100% протоколів з «мокрими» печатками він отримав 15 798 голосів (30,89%), Василь Вірастюк — 15 606 (30,52%).

За словами міського очільника Івано-Франківська, згідно з паралельним підрахункам голосів, проведеного ВО Свобода на всіх дільницях, Шевченко лідирує з мінімальним відривом — він отримав 15 709 голосів виборців, його найближчий суперник від Слуги народу Вірастюк — 15 542 голоси.

Водночас у Слузі народу повідомили, що після опрацювання 29,91% протоколів їхній кандидат Василь Вірастюк набирає 33,86% голосів і випереджає найближчого суперника на 5,65%.

«Ми отримали перемогу. Я звик перемагати чесно, тому зараз наше завдання — захистити наш результат», — заявив Вірастюк.

28 березня в двох одномандатних округах — № 50 (Покровськ) в Донецькій області та № 87 (Надвірна) в Івано-Франківській області пройшли довибори до Верховної Ради. Голосування почалося о 08:00 і тривало до 20:00. Участь у проміжних виборах до Верховної Ради взяли 32 кандидати.

За даними екзит-полу соціологічної групи Рейтинг, в окрузі № 87 лідирує Олександр Шевченко від партії За майбутнє (32,4%), його наздоганяють Руслан Кошулинський від ВО Свобода (31,6%) та Василь Вірастюк від Слуги народу (29,4%).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: НВ