В Калуші учасник судового процесу намагався пронести до суду патрони

20.03.2021 08:33   Джерело: Бріз
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники судової охорони виявили заборонені предмети у особи, яка прямувала до приміщення Калуського міськрайонного суд Івано-Франківської області, пише - Бріз.

Читайте також

На Косівщині чоловік погрожував рушницею та гранатою поліцейським
У Франківську патрульні виявили ймовірні наркотики та кастет у неповнолітнього
У руці 19-річного прикарпатця вибухнула граната

Як повідомили у пресслужбі територіального управління Служби судової охорони в Івано-Франківській області, 15 березня, учасник судового процесу намагався пройти в приміщення Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області з патронами в сумці.

Боєприпаси у чоловіка виявили під час проходження пункту пропуску осіб. На заборонені предмети зреагувала рамка металошукача та ручний металодетектор.

Згідно з Правилами пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи правосуддя та на їх територію транспортних засобів судові охоронці обмежили чоловіку доступ до судового засідання. Вслід за чим залишили під своїм наглядом до прибуття працівників поліції. За даним фактом проводиться перевірка.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бріз