Публічних персон на Прикарпатті вакцинують поза чергою без вікових обмежень

19.03.2021 10:51   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті відомих та публічних людей вакцинують поза чергою залишковими дозами вакцини від COVID-19, пише - WestNews.

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я, громадські діячі можуть щепитися залишковими дозами вакцин, від яких відмовилися медичні працівники. За словами головного санлікаря Івано-Франківської області Руслана Савчука, для того, щоб вакцину не утилізовувати, щепитися пропонують публічним людям.

«Це можуть бути будь-які громадські діячі, представники релігійних громад, народні депутати, представники влади — обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій, районної ради, учасники АТО та інші», – зазначив Руслан Савчук у коментарі Суспільному.

Головний санлікар області розповів, що для того, щоб записатися в чергу на вакцинацію, прикарпатці можуть зателефонувати в Центр громадського здоров’я. Додамо, що про віковий ценз 60+ він не згадував, адже поки в області вакцинація не надто популярна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews