Залишкові дози: у Франківську формуватимуть списки охочих вакцинуватися

18.03.2021 10:36   Джерело: WestNews
Опубліковано : Патрік Скеля
«Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради» cформує списки людей, які хочуть вакцинуватися від COVID-19 залишковими дозами AstraZeneca (CoviShield).

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

Про це повідомляють на сторінці центру у Facebook, пише - WestNews.

Варто зазначити, що першочергово рекомендують вакцинувати пріоритетні групи ризику — всіх медичних працівників, а також людей віком від 80 років, соціальних працівників та інших працівників соціальної сфери.

У разі відсутності можливості вакцинації визначених груп із другого етапу для популяризації вакцинації рекомендовано залучати:

  • публічних та громадських діячів;
  • ветеранів АТО/ООС;
  • народних депутатів України;
  • керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій;
  • видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, яким за 60 років.

Використовувати можливі залишки доз вакцин для щеплення з початку кампанії дозволяється згідно з наказом від 11-го березня 2021-го року № 443 МОЗ «Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews