У Калуші знайшли столітній рецепт домашнього пива

Опубліковано:
13 Березня, 2021 о 12:46
У Калуші знайшли столітній рецепт домашнього пива
Фото з мережі Інтернет

У газеті «Голос Калуша» за січень 1919 року був надрукований рецепт домашнього пива.

Читайте також



Смачна Гуцульщина – чим ласують у Карпатах?
Карпатський рецепт: Короп смажений з цибулею
Банош – смачний рецепт від гуцулів Карпат

Світлину газети з рецептом понад столітньої давнини опублікував калушанин Василь Фіцак на своїй сторінці у Фейсбуці, пише – WestNews.

Автори рецепту радять годину варити «250 г ячменю, спаленого як на кофе», 200 г цукру, пригорщу хмелю і 8 л води.

«Як той вар вже вповні остиг, розпускають 50 г дріжджів у зимній воді і вливають до вару, перемішують все, добре накривають покришкою і оставляють через 6-7 годин в спокою», – йдеться у рецепті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Х, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.

Джерело: Новини Івано-Франківщини
Теги: #івано-франківськ, #івано-франківські новини, #новини івано-франківська, #новини івано-франківщини, #пиво, #рецепт





Статті

Інтерв'ю
Ярослав Джорджик Опілля
11:22, 6 Травня, 2025

“Опілля” – від потенційного банкрута до одного з лідерів ринку України

Блоги

ТОП новини Прикарпаття: