У Калуші знайшли столітній рецепт домашнього пива

Після цього радять все процідити.

13.03.2021 12:46   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У газеті «Голос Калуша» за січень 1919 року був надрукований рецепт домашнього пива.

Читайте також

Смачна Гуцульщина – чим ласують у Карпатах?
Карпатський рецепт: Короп смажений з цибулею
Банош – смачний рецепт від гуцулів Карпат

Світлину газети з рецептом понад столітньої давнини опублікував калушанин Василь Фіцак на своїй сторінці у Фейсбуці, пише - WestNews.

Автори рецепту радять годину варити «250 г ячменю, спаленого як на кофе», 200 г цукру, пригорщу хмелю і 8 л води.

«Як той вар вже вповні остиг, розпускають 50 г дріжджів у зимній воді і вливають до вару, перемішують все, добре накривають покришкою і оставляють через 6-7 годин в спокою», – йдеться у рецепті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info