Режисерка франківського театру претендує на премію «Women in Arts»

12.03.2021 22:18   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 8 березня в Україні стартує «HeForShe Arts Week» – мистецький марафон, який організовує глобальний рух HeForShe на підтримку гендерної рівності.

У рамках фестивалю відбудеться церемонія вручення Премії «Women in Arts». Цьогоріч серед претенденток у номінації «Жінки у театрі» - режисерка івано-франківського театру Роза Саркісян. Про це повідомили на сторінці театру, пише - Бліц-Інфо.

"Цьогоріч ми з особливою увагою чекаємо на церемонію вручення Премії "Women in Arts". Адже цьогоріч на здобуття Премії у номінації «Жінки в театрі» експертне журі обрало нашу режисерку Розу Саркісян! А також драматургиню Ірину Гарець, режисерку Тамару Трунову та акторку Оксану Черкашину.Вболіваємо за нашу Розу! Бажаємо перемоги і нових творчих досягнень!", - йдеться у дописі.

"Women in Arts" - Всеукраїнська Премія, що відбувається з метою підтримки та сприяння професійному розвитку жінок у сфері мистецтва та культури України на національному та міжнародному рівнях, а також подоланні ґендерних стереотипів та усунення нерівності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо