Посилення карантину: Голова ОДА каже, що для Буковелю виключень не буде

17.02.2021 18:29   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні в Івано-Франківській ОДА за участі заступника міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка.

Читайте також

69-річний прикарпатець провів 22 доби під ШВЛ і поборов коронавірус

Як відомо, на Прикарпатті вже два тижні підряд фіксується найбільша в Україні кількість нових випадків захворювання за добу. У багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжко-місць – майже 100%. Тож в область терміново приїхав головний державний санітарний лікар – заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, пише - Бліц-Інфо.

Сьогодні в області провели термінове засідання обласної комісії ТЕБ і НС, де вирішили посилити карантин. Зокрема, з 22 лютого заборонити роботу кафе, ресторанів та розважальних закладів. Під час брифінгу журналісти поцікавилися, чи стосуватимуться нові обмеження і гірськолижного курорту "Буковель". Як відомо, курорту навіть у локдаун було дозволено працювати. 

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук запевнив, що виключень ні для кого не буде.

"Я думаю, що буде однозначно. Обмеження стосуватимуться сфери, де відбувається харчування, де масові скупчення людей. Там будуть діяти такі обмеження як і всюди. Не будуть ніякі курорти, ніяке місце не стане винятком з правила. Бо ми знаходимося далеко в "червоній зоні"", - відповів Андрій Бойчук


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо