Смертельна ДТП на Прикарпатті: двоє людей загинуло

Автоаварія на Прикарпатті: двоє людей загинуло, а тринадцятеро – травмовані.

10.02.2021 10:17   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

У результаті ДТП від отриманих травм дві людини загинуло, 13 осіб травмовано. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, слідчі встановлюють всі обставини.08 лютого близько 23:30 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ відбулася ДТП з потерпілими, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

Слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер». Останнім керував 46-річний мешканець Калуша.

Від отриманих травм загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Рогатинщини. Також до медзакладу з травмами різного ступення доставлено ще тринадцять пасажирів автобуса. Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння – обидва керманичі тверезі.Водія спеціалізованої вантажівки затримано в порядку ст.208 КПК України на місці аварії. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру мешканцю Павлівки, а суд обере запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД