У Городенці дівчина споювала неповнолітнього товариша

06.02.2021 19:51   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Від початку цього року працівники ювенальної превенції Івано-Франківщини задокументували 17 правопорушень, пов’язаних з доведенням неповнолітніх осіб до стану сп'яніння, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Коломийщині 15-річним дівчатам продали алкоголь та сигарети
У Франківську спіймали п’яного водія з підробленими документами

До прикладу, напередодні у Городенці ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол на дівчину за споювання неповнолітнього товариша. Працівники поліції зафіксували, як місцева 18-річна мешканка в міському парку розпивала хмільні напої зі знайомим підлітком. За такі дії її притягують до адміністративної відповідальності за ст. 180 КУпАП.

Вкотре наголошуємо, що саме захмелілий стан після вживання алкогольних напоїв нерідко спонукає підлітків до вчинення правопорушень. До того ж такі дії дорослих заподіюють шкоду як здоров’ю, так і благополуччю дітей, відтак працівники ювенальної превенції Прикарпаття спрямовують зусилля на виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, котрі доводять неповнолітніх до стану сп’яніння.

Поліцейські звертаються до свідомих громадян з проханням не бути байдужими свідками споювання неповнолітніх, повідомляти про такі факти органи поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо