Стало відомо, коли прощатимуться з відомим прикарпатським цимбалістом Петром Сказківим

Вчора, 4 лютого відійшов у вічність відомий цимбаліст із Ворохти Петро Сказків.

05.02.2021 21:31   Джерело: Версії
Опубліковано : Патрік Скеля

Нещодавно чоловік захворів на рак легень і звернувся до небайдужих з проханням про фінансову допомогу для боротьби зі страшною хворобою.

Втім, рак переміг і серце музиканта зупинилось.

Прощання з музикантом відбудеться в його рідній Ворохті. Про це повідомив франківець Ярема Стецик,  пишуть - Версії з посиланням на Бліц-Інфо.

«Петро…. світло для світу… царство небесне, бро! Молитви в твій бік.. дякую за всьо! І тобі і Богу за тебе. Прощання у Ворохтянському Будинку культури. Похорон 6 лютого 10.30 год», – написав Стецик.

Нагадаємо, Петро Сказків народився в 1987 році в Ворохті Івано-Франківської області, де й проживав. Грати на цимбалах його навчив батько. Петра називають автором нового гімну України за виконання твору «Буревій» на кастингу «Україна має талант», за який йому сказали три «так». Своїм виступом цимбаліст зміг зворушити суддів шоу, а також глядачів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії