Компанія хуліганів робила збитки у центрі Франківська, а потім напали на поліцейських

15.01.2021 15:34   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Зухвала п'ятірка чоловіків минулої ночі додала клопотів, як працівникам Муніципальної інспекції, так і поліції.

Читайте також

У Коломиї працівники поліції охорони затримали осіб, які вчинили хуліганські дії на приватному подвір’ї
У центрі Франківська чоловік з ножем та пістолетом напав на продавця: пошкоджено дві машини
У Франківську на вокзалі чоловік побив дитину і погрожував вбити жінку

Сьогодні близько о пів на третю ночі, до працівників Муніципальної інспекції звернувся невідомий чоловік, який повідомив про групу молодиків, які перевернули декілька турнікетів і копали МАФи підприємців на Вічевому Майдані. Так туди прибули працівники поліції охорони і повідомили, що в одному з МАФів спрацювала сигналізація. Спільно з працівниками поліції інспектори відправилися на пошуки імовірних порушників. Про це пише - Бліц-Інфо з посиланням на Муніципальну інспекцію Івано-Франківська.

Уже через кілька хвилин на вулиці Лесі Українки було виявлено групу з п'яти осіб в стані алкогольного сп'яніння. 

Під час бесіди молодики поводилися зухвало, вживали ненормативну лайку, погрожували працівникам. Раптом один з них спробував здійснити напад на працівника поліції, його зразу було затримано. Після чого вся компанія вирішила напасти на поліцейських, щоб "відбити товариша". Спільно з працівниками поліції інспектори затримали всіх порушників на місці. Але після цього вони не зупинилися. Затримані продовжували погрожувати, лаятися і чинити злісну непокору.

Всіх затриманих було доставлено до міського відділу поліції, на них було складено адміністративні матеріали. А працівники Муніципальної інспекції надали пояснення по даній ситуації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо