На Прикарпатті розшукали водійку, яка наїхала на пішохода

12.01.2021 14:29   Джерело: Голос-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

На Прикарпатті поліцейські розшукали водійку, яка здійснила наїзд на нетверезого пішохода і втекла.

Читайте також

На Прикарпатті трапилась ДТП. Постраждали діти
На Прикарпатті вантажний тягач збив жінку-пішохода
На Надвірнянщині автівка злетіла в кювет. Є двоє травмованих

Про це повідомляє - Голос-Інфо з посиланням на поліцію області.

Правоохоронці Коломийщини розшукали жінку, яка здійснила наїзд на пішохода та покинула місце аварії. Потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження. За залишення місця аварії та порушення ПДР, що призвело до ДТП водійку-порушницю притягнуто до адміністративної відповідальності.

Повідомлення до поліції Коломийщини про дорожньо-транспортну пригоду у селі Ценява надійшло від місцевої мешканки 3 січня близько 21:38.

Жінка розповіла поліцейським, що невідомий автомобіль збив її брата та втік з місця події. Останній йшов узбіччям дороги.
Крім того, заявниця дала опис транспортного засобу, що дало змогу поліцейським оперативно розшукати автомобіль та встановити власника.

Через дві години розшукових заходів правоохоронці виявили автомобіль «OPEL Zafira», який мав механічні пошкодження та керманича в селі Підгайчики, Коломийського району. Йдеться про 36-річну мешканку району.

В результаті аварії 56-річного місцевого мешканця доправили до Коломийської лікарні. Після надання медичної допомоги чоловік відмовився від госпіталізації. Встановлено, що прикарпатець перебував напідпитку.

При спілкуванні з правоохоронцями водійка повідомила, що налякалась і тому покинула місце аварії.
На неї поліцейські склали два адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо